Парламентські фракції повинні не влаштовувати шабаш, а голосувати за законопроекти, яких потребують громадяни, - Андрій Помазанов
четвер, 18 лютого 2016, 11:48

Парламентські фракції мають знаходитися на роботі в сесійній залі і голосувати за важливі законопроекти, яких потребують країна та громадяни.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Андрій Помазанов, виступаючи з парламентської трибуни під час обговорення законопроекту №4024 про компенсацію та пільговий проїзд окремим категоріям громадян.

"Я хочу зауважити, що "Народний фронт" підтримуватиме цей закон у першому читанні і за основу. Всім парламентом ми маємо голосувати за соціальні законопроекти, оскільки ми всі закликаємо підвищувати соціальні стандарти", - сказав Помазанов.

"Але в залі пленарних засідань ми бачимо, що двох фракцій немає сьогодні в залі. Це якраз ті представники фракцій, які на ефірах ллють сльози за соціальні стандарти, і про те, як Уряд "гнобить" цих людей. Ми повинні зараз голосувати, доробити цей закон, а ті люди, яких немає сьогодні в залі, мають взяти на себе відповідальність персонально", - підкреслив представник "Народного фронту".

"Кожна фракція, кожен народний депутат, що не голосує за підвищення соціальних стандартів і критикує Арсенія Яценюка та Уряд за те, що ті начебто не спроможні виконати програму чи домовитися з парламентом - всі ці люди мають відповідати", - наголосив Помазанов.

Народний депутат додав, що парламентські фракції "Самопоміч" та "Батьківщина" створили "політичний шабаш, хоча країні це непотрібно і депутати мають працювати в парламенті".

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua