ПАРЄ засудила Росію за терористичну діяльність та спробу ліквідації Антона Геращенка, - Георгій Логвинський
четвер, 26 січня 2017, 21:24

Парламентська Асамблея Ради Європи підтримала Декларацію 14257  авторства представника фракції «Народний фронт», Віце-президента ПАРЄ Георгія Логвинського, яка засуджує Росію за терористичну діяльність в Україні, зокрема дії російських спецслужб щодо спроби ліквідації народного депутата Антона Геращенка.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав сам Георгій Логвинський, який наразі перебуває на сесії Асамблеї у Страсбурзі.

«Парламентська Асамблея Ради Європи засудила Росію за терористичну діяльність в Україні. Про це йдеться в Декларації ПАРЄ 14257, автором якої я є. Депутати всіх політичних груп ПАРЄ, окрім об'єднаних лівих, засудили дії російських спецслужб, направлених на ліквідацію народного депутата України Антона Геращенка», - написав він.

Більше того, Віце-президент ПАРЄ зауважив на тому, що депутати від Грузії підтвердили аналогічні ситуації на їх території, коли, за їх словами, «спецслужби Росії використовували представників криміналітету і колишніх ув’язнених з окупованих територій з метою організації терактів і усунення політично небажаних осіб».

«Наша боротьба продовжується! Методи терору - це методи негідників і слабких. Наше загальне завдання - не дати цій хворобі знищити майбутнє країни і дати відсіч агресору», - заявив Георгій Логвинський.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua