Павло Дзюблик має намір забезпечити фінансування авіамодельного гуртка на Житомирщині (відео)
середа, 27 липня 2016, 09:36

Народний депутат фракції "Народний фронт" Павло Дзюблик на щорічному Чемпіонаті  України з радіокерованих пілотажних моделей F3А, який відбувся в Малині Житомирської області, заявив про намір забезпечити фінансування авіамодельного гуртка.

Про це повідомили у прес-службі Житомирської обласної партійної організації "Народного фронту".

"Дуже радісно, що такого рівня змагання проходить безпосередньо у Малині, Житомирської області. Я не перший рік підтримую учасників місцевого авіамодельного гуртка, адже це дуже добре, коли є певні хобі, і діти живуть тим, що будують літаки та намагаються ними управляти", - зазначив Павло Дзюблик, який щоразу допомагає місцевому авіамодельному гуртку та підтримує юних спортсменів.

Також парламентар пообіцяв сприяти проведенню такого рівня змагань у Житомирській області на постійній основі.

"Ми щойно спілкувались із заступником міського голови, на наступний рік ми посприяємо тому, щоб у достатній мірі виділили фінансування для авіамодельного  гуртка. Потрібно робити все, щоб таке дійство відбувалося більш масово, щоб сюди приходили і батьки з дітьми, адже це здоровий спосіб життя. Ми будемо робити все для того, щоб прославляти нашу Житомирщину і Малинщину зокрема", – резюмував представник "Народного фронту".

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua