Павло Дзюблик обговорив екологічну ситуацію з керівництвом Коростишева на Житомирщині
вівторок, 5 липня 2016, 11:52

Забруднення довкілля відходами від каменеобробної галузі стало головним питання, яке було підняте на особистому прийомі народного депутата фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Павла Дзюблика з мешканцями міста Коростишева Житомирської області, повідомили в Житомирській обласній партійній організації у вівторок, 5 липня.

Поспілкувавшись з двома сторонами конфлікту та оглянувши місця, які найбільше постраждали від зливів пульпи, Павло Дзюблик зустрівся з головою Коростишівської райдержадміністрації для намічення шляхів вирішення даної проблеми.

«Проблема утилізації пульпи постала надзвичайно гостро і потребує негайних кроків. На мою думку, тільки консолідувавши зусилля, можливо здвинути питання з мертвої точки і нарешті знайти шляхи його вирішення. Так, сьогодні я провів зустріч з головою Коростишівської РДА, під час якої ми напрацювали подальший план дій, згідно якого за два тижні голова РДА має провести роботу з сільськими головами Коростишівського району, визначити місця, де можливо безпосередньо створити пульпозвалища. За цей же період ми повинні створити робочу групу, яка подивиться, чи придатні обрані місця для пульпозвалищ. Після цього ми запустимо процес, щоб питання з пульпою ввести в законодавче русло», - зазначив Павло Дзюблик.

Також народний депутат наголосив, що проблема з утилізацією пульпи актуальна не тільки для мешканців Коростишівського району, а є екологічним лихом Житомирщини.

«Ця проблема не перший день існує і стосується вона не тільки Коростишівського району, але й усюди, де є підприємства з каменеобробки. Пульпа – це дійсно жахіття Житомирщини. Це екологічне лихо, з яким потрібно боротися і негайно приводити вирішення цього питання у цивілізовану площину. Я буду обов’язково тримати ситуацію під особистим контролем», - резюмував народний депутат.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua