Павло Дзюблик обговорив проблеми медицини з головними лікарями районів Житомирщини
вівторок, 12 квітня 2016, 12:43

Депутат фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Павло Дзюблик узяв участь у круглому столі з головними лікарями районів Житомирської області, під час якого обговорив з ними ключові проблеми медицини на районному рівні та пошук спільних шляхів для їх вирішення, повідомили в прес-службі Житомирської обласної партійної організації партії «Народний фронт» у вівторок, 12 квітня.

За інформацією прес-служби, під час наради головними лікарями був озвучений ряд проблем, з якими вони зіштовхнулись від початку проведення реформи в системі охорони здоров’я. Серед головних – гостре недофінансування галузі; оптимізація мережі та ліжкового фонду закладів охорони здоров'я; невизначеність при розподілі субвенцій на первинну та вторинну ланку медицини; створення госпітальних округів тощо.

Щоб допомогти розібратися з проблемними моментами та надати відповіді на ряд запитань, народний депутат Павло Дзюблик найближчим часом відправить протокол зустрічі з головними лікарями до профільних комітетів Верховної Ради та до Міністерства  охорони здоров’я і буде й надалі тримати ситуацію на особистому контролі.

«Це вже друга зустріч, яку ми ініціювали, з головними лікарями нашого округу. Сьогодні ми обсудили всі проблемні моменти. На їх основі ми зробимо протокол, відправимо безпосередньо до Міністерства охорони здоров’я, на профільний комітет Верховної Ради. Тому що будь-яка реформа, яка відбувається, повинна іти не «згори до низу», а навпаки, «знизу до верху». Тобто, простих людей повинні дослухатися і допомагати у вирішенні тих чи інших питань», - повідомив Павло Дзюблик.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua