Павло Дзюблик передав допомогу Житомирському обласному госпіталю для ветеранів війни
четвер, 26 травня 2016, 16:31

Народний депутат фракції «Народний фронт» Павло Дзюблик, спільно з Благодійним фондом «Рідне Полісся» надав допомогу медичним закладам Житомирщини, повідомляє сайт «Житомир.info».

Зокрема, народний депутат передав гуманітарну допомогу обласному госпіталю для ветеранів війни Житомирської обласної ради, який знаходиться у місті Бердичеві. На сьогодні, у закладі перебувають майже 300 пацієнтів, 43 з яких – учасники АТО. Тому, за словами головного лікаря Павла Журбенка, те медичне обладнання та речі, які доставив Павло Дзюблик та фонд, вкрай необхідні для госпіталю.

«Фонд «Рідне Полісся» надає госпіталю колосальну благодійну гуманітарну допомогу. Сьогодні привезли матеріали, які вкрай потрібні для повсякденної роботи і для забезпечення нормального функціонування госпіталю», - розповів головний лікар госпіталю.

«Величезна вдячність і керівникам фонду, і народному депутату, який так підтримує госпіталь, знаючи які на сьогодні існують проблеми в учасників бойових дій, учасників АТО та інвалідів війни», - наголосив Павло Журбенко.

До організації та доставки гуманітарної допомоги по медичних закладах області долучився й однофракцієць Павла Дзюблика Дмитро Тимчук.

Як зазначає голова «Рідного Полісся»  Вячеслав Стасюк, допомога зі сторони народних обранців надзвичайно важлива та потрібна для їх благодійного фонду.

«Дякуємо нашим народним депутатам, які сьогодні також з нами завітали сюди - це Павло Дзюблик та Дмитро Тимчук. Наш фонд їм дуже вдячний, вони багато нам допомагають у доставці, адже щоб кожну машину привезти, то на це потрібні великі кошти. І у вирішенні цього питання не маленьку роль відіграють саме народні депутати», - підкреслив Голова фонду.

Нагадаємо, що нещодавно Павло Дзюблик, спільно з благодійний фондом, вже передали допомогу для 9 районів області, зокрема для ЦРЛ та ПМСД і пообіцяли, що така співпраця буде продовжуватись й надалі, адже медичні установи України потребують підтримки, як ніколи.

«З фондом «Рідне Полісся» ми співпрацюємо вже не перший день. Нещодавно ми розвозили допомогу по лікарнях Житомирської області. Якщо ж взяти безпосередньо обласний госпіталь для ветеранів війни, то є величезна кількість проблем, які потрібно вирішувати спільно. Ту допомогу, яку ми надаємо і розвозимо, вона необхідна для ветеранів війни та ветеранів АТО. Нехай ця підтримка допоможе людям», - зазначив Павло Дзюблик.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua