Павло Дзюблик закликав мешканців Житомирської області повідомляти про порушення в екологічній сфері
п’ятниця, 12 лютого 2016, 12:27

Фіксувати факти порушень у екологічній сфері закликав мешканців Житомирщини народний депутат фракції «Народний фронт» Павло Дзюблик під час ефіру на ЖОДТРК, повідомили в прес-службі Житомирської обласної партійної організації у п’ятницю, 12 лютого.

За інформацією прес-служби, повідомити про незаконну вирубку лісу, браконьєрство, небезпечні викиди підприємств у річки та про інші порушення можна безпосередньо в офіс партії «Народний фронт» (м. Житомир, вул. Михайлівська, 17, тел.: (0412) 42-23-32). Також можна звернутись до приймалень народного депутата Павла Дзюблика, які працюють в окрузі.

«Я звертаюсь до усіх мешканців області. Якщо ви знаєте про якісь порушення в екологічній сфері – звертайтеся до наших приймалень. Ми разом будемо вирішувати проблему. Плануємо створити екологічну громадську оргнізацію, яку підсилимо інспекторами. Інспектор зможе зафіксувати порушення і довести спарву до логічного завершення», - зауважив Павло Дзюблик.

Депутат нагадав, що минулого року ним було організовано кілька еколонічних перевірок у межах округу, неодноразово його помічники ловили браконьєрів.  

«Звісно, не усе відбувається так швидко, як би того хотілось. Але маю надію, що люди долучаться до нашого руху і разом ми зможемо набагато ефективніше фіксувати порушення та головне – доводити справи до суду», - додав представник «Народного фронту».

У прес-службі повідомили, що приймальні народного депутата Павла Дзюблика працюють в Малині, Черняхові, Коростишеві, Радомишлі, Володарськ-Волинському та Брусилові. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua