Ми зацікавлені в максимально публічному і прозорому конкурсі на посаду керівника департаменту з питань люстрації, - Петренко
понеділок, 16 січня 2017, 16:05

З моменту оголошення конкурсу на посаду керівника Департаменту з питань люстрації одним із пріоритетних завдань Міністерства юстиції є проведення цього відбору максимально публічно й прозоро.

На цьому наголосив міністр юстиції, представник партії «Народний фронт» Павло Петренко на своїй сторінці в Facebook.

«Ми зацікавлені у тому, щоб цей конкурс пройшов максимально публічно і прозоро. Адже в ході відбору ми маємо знайти сильного і самодостатнього професіонала, який зміг би достойно вести такий складний напрямок роботи Мін’юсту», - зазначив він.

«Попри те, що законодавством не передбачено оприлюднення інформації щодо кандидатів, ми підемо на цей крок. Прозорість усіх процесів відбору – це наша принципова позиція, адже нам вкрай важливо продемонструвати, що жодних підкилимних ігор у цьому процесі немає», - додав Павло Петренко.

Також він наголосив, що ніяких «своїх» кандидатів міністерство не має. «Тому нам дуже важливо, щоб журналісти і громадськість провели серйозний аналіз всіх претендентів, а потім прийшли на конкурс для того, щоб забезпечити його максимальну прозорість і публічність», - наголосив міністр.

«Якщо серед поданих кандидатів не буде достойної фігури, ми проводитимемо ще один конкурс. Закликаю громадськість не шукати зради там, де її немає», - резюмував він.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua