Павло Петренко: Мін’юст не піддається на будь-який тиск і діє виключно в рамках закону (відео)
вівторок, 30 травня 2017, 17:54

Міністерство юстиції України діє виключно в рамках чинного законодавства і не піддається на провокації чи будь-який інший тиск.

Про це міністр юстиції, представник партії «Народний фронт» Павло Петренко написав на своїй сторінці у Facebook.

«Як міністр юстиції я офіційно заявляю, що наразі в Мін’юсті немає жодних документів про зміну назви політичної партії «Рух нових сил». Незважаючи на це, представники цієї сили на чолі з Михайлом Саакашвілі сьогодні прийшли мітингувати під стіни міністерства з вимогою зареєструвати зміну назви партії. Аби знайти шляхи вирішення, я запросив Міхеїла Саакашвілі до себе в кабінет, сподіваючись на конструктивний діалог», - розповів він.

«На жаль, з прикрістю можу констатувати, що Міхайло Саакашвілі опустився до рівня базарних розбірок з нецензурною лайкою та провокуванням бійки. Така поведінка є неприпустимою і не може залишитися без уваги. Тому я найближчим часом звернуся до суду за захистом не лише своєї честі й гідності, а й честі та гідності усієї команди Мін’юсту», - наголосив Павло Петренко.

Міністр підкреслив, що він та його колеги не піддаються «ні на такі провокації, ні на будь-який інший тиск. Співробітники Мін’юсту й надалі вчинятимуть усі свої дії виключно в рамках чинного законодавства».

Водночас Павло Петренко звернувся до представників «Руху нових сил»: «Якщо ви дійсно бажаєте змінити назву партії – не треба збирати мітинги під Мін’юстом. Достатньо зібрати всі необхідні документи, включаючи згоду пана Саакашвілі на використання його імені в назві політичної сили. Такі вимоги закону, і ми не можемо від них відступати».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua