Павло Петренко презентував проект з реєстрації новонародженого в пологовому будинку
четвер, 9 березня 2017, 16:20

Міністр юстиції, представник партії «Народний фронт» Павло Петренко презентував пілотний проект з реєстрації в пологовому будинку місця проживання новонародженого.

«Сьогодні в Перинатальному центрі міста Києва ми презентували не лише наш сервіс із видачі свідоцтв про народження, а й пілотний проект із реєстрації місця проживання новонародженого. Це ще більше полегшить життя нашим батькам, які зможуть більше часу провести з малюком», - написав Павло Петренко на своїй сторінці у Facebook.

Він повідомив, що наразі цей пілот діє у Києві та Харкові, а до кінця року Мін’юст планує зробити його загальнонаціональним.

«Наступний наш крок – отримання допомоги при народженні дитини безпосередньо через онлайн сервіси Міністерства юстиції на платіжну картку. Відповідні домовленості ми вже маємо з Мінсоцполітики, тож вже найближчим часом плануємо презентувати цю зручну для батьків послугу», - зазначив міністр.

Павло Петренко додав, що серед багатьох напрямків роботи Мін’юсту однією з найприємніших миттєвостей є саме вручення перших документів новонародженим в рамках проекту з вручення свідоцтв про народження безпосередньо у медичних закладах.

«Адже саме тут, бачачи вдячних батьків, яким не довелося вибігати тижнями по кабінетах чиновників, ти розумієш, що це саме та робота, яка реально спрощує життя сотням тисяч українців», - зазначив він.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua