Павло Петренко: Захист права власності – пріоритет Мін’юсту
понеділок, 12 вересня 2016, 14:33

Міністр юстиції, представник партії «Народний фронт» Павло Петренко та керівник Національної поліції Хатія Деканоідзе підписали Меморандум про співробітництво у сфері боротьби з рейдерськими захопленнями майна та бізнесу.

За словами очільника Мін’юсту, захист права власності є одним із головних завдань влади, адже це одна з підвалин будь-якої держави.

«Це те, що вимагають від нас українські громадяни. Питання захисту права власності, питання захисту бізнесу є пріоритетними для Міністерства юстиції. І ми постійно рухаємося в цьому напрямку», - зауважив він.

Павло Петренко також зазначив, що підписання Меморандуму – це фіксація тих дій, які Мін’юст та поліція проводять спільно протягом останніх кількох місяців.

«Комісія з розгляду скарг на дії державних реєстраторів при Міністерстві юстиції працює в щоденному режимі. І за всіма фактами, де ми встановлюємо зловживання з боку реєстраторів чи заявників, ми в режимі онлайн передаємо матеріали поліції. Нацполіція в свою чергу, в автоматичному режимі опрацьовує отримані матеріали», - заявив міністр.

У свою чергу Хатія Деканоідзе подякувала Павлу Петренку за ефективну та швидку реакцію на всі ініціативи і пропозиції, з якими до Мін’юсту звертається Національна поліція.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua