Павло Петренко закликав Верховну Раду невідкладно розглянути зміни до законодавства щодо діяльності НАЗК
вівторок, 11 квітня 2017, 17:27

Міністр юстиції, представник партії «Народний фронт» Павло Петренко закликав народних депутатів невідкладно розглянути законопроект, який дасть можливість змінити керівництво Національного агентства з питань запобігання корупції та підвищить ефективність його роботи.

«Уряд вчора на позачерговому засіданні підтримав проект закону «Про внесення змін до Закону України «Про запобігання корупції» (щодо удосконалення порядку організації роботи Національного агентства з питань запобігання корупції)». Сьогодні він був зареєстрований у Верховній Раді під номером 6335», - написав Павло Петренко на своїй сторінці у Facebook.

Він подякував всім експертам і представникам громадських організацій, які разом з фахівцями Мін'юсту готували текст законопроекту. «Ми зробили документ максимально збалансованим – забезпечили незалежність НАЗК і створили умови для ефективної роботи агентства», - наголосив міністр.

Павло Петренко зазначив, що Уряд звернувся до Президента з метою визначити розроблений проект як пріоритетний і такий, який потребує першочергового розгляду в парламенті.

«Шановні народні депутати! Звертаюся до вас з величезним проханням невідкладно розглянути ці зміни. Нам необхідно максимально швидко вирішити дане інституційне питання. Лише так ми зможемо забезпечити повноцінну роботу системи електронного декларування та дамо можливість усім державним службовцям у нормальному режимі подати декларації», - наголосив міністр.

«У наших силах зробити все можливе, щоб люди, які через непрофесійну діяльність чинного складу НАЗК фактично не змогли подати декларацію і ходять під загрозою відкриття кримінального провадження, не стали жертвами переслідувань. Закликаю всіх до конструктивної роботи і прийняття розробленого законопроекту», - додав він.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua