Павло Пинзеник: Подання на депутатів – це боротьба за владу (відео)
п’ятниця, 14 липня 2017, 11:29

Збільшення кількості подань про притягнення до кримінальної відповідальності парламентаріїв пов’язане з боротьбою за виживання окремих правоохоронних органів.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Павло Пинзеник в інтерв'ю журналістам.

"Для окремих правоохоронних органів стоїть питання виживання – це, в першу чергу, антикорупційні структури, які ми створили – НАБУ і САП, для яких актуальним є питання доведення доцільності свого існування та доцільності перебування їхніх керівників на своїх посадах", - пояснив народний депутат.

"Для Генеральної прокуратури ситуація дещо відмінна – її керівник, на відміну від своїх попередників, є політичним діячем. Причому політичним було не лише його призначення – за домовленістю між політичними силами в парламенті, але й він сам є політиком, причому політиком із самостійними амбіціями на повернення у владні структури", - наголосив Пинзеник.

"Перефразовуючи відоме висловлювання про необхідність посадити трьох друзів, можна сказати – посади трьох старих друзів з парламенту й приведи туди трьох нових друзів", - зазначив він.

За словами Павла Пинзеника, всі атакують парламент, але врешті прагнуть туди повернутися, "оскільки саме тут – джерело влади, саме тут формується Уряд".


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua