Павло Унгурян разом з іншими народними депутатами обговорили двостороннє співробітництво зі штатом Каліфорнія
п’ятниця, 6 жовтня 2017, 10:24

Українська делегація на чолі з народним депутатом від «Народного фронту» Павлом Унгуряном провела зустріч з губернатором штату  Каліфорнія (США) Едмундом Брауном, під час якої було обговорено  питання двостороннього торговельно-економічного співробітництва між Україною та штатом Каліфорнія.

Окрему увагу учасники зустрічі приділили авіабудівельній галузі, IT-сектору та підготовці фахівців з ядерних технологій тощо.

«Ми обговорювали важливу роль української громади західного узбережжя США у сприянні проведення реформ в Україні. Особливо що стосується експорту товарів українського виробництва в США, а також навчання, лікування та реабілітації українських військових. Щиро вдячні губернатору за постійну підтримку України в цих життєво-важливих питаннях», - зазначив очільник делегації Павло Унгурян.

Окрему вдячність Едмунду Брауну народні депутати висловили за ухвалення Резолюції про визнання Голодомору та святкування Дня Незалежності України в Каліфорнії.

Під час свого візиту до США українська делегація також мала змогу зустрітись з Командувачем Національної гвардії Каліфорнії Девідом Болдвіном  і домовитись про незмінну підтримку української армії та посилення обороноздатності держави. 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua