Павло Унгурян: Українська діаспора в США об’єднується для допомоги Україні
четвер, 7 лютого 2019, 13:23

В рамках візиту української парламентської делегації до Сполучених Штатів Америки відбулася координаційна конференція з українською діаспорою, у якій взяли участь українці з більш ніж 15-ти американських штатів.

Ініціатор конференції, народний депутат фракції "Народний фронт" Павло Унгурян подякував українцям Америки за величезну допомогу рідній країні протягом всіх років незалежності, а особливо в останні 5 років.

"Саме ви, наші брати та сестри, допомогли українській армії, переселенцям, громадянам та церквам у зоні АТО в найважчий час. Сотні контейнерів з продуктами, військова допомога, одяг, медичне обладнання - все це в сотнях тонн направлено в Україну за ініціативи українських церков в США", - підкреслив Павло Унгурян.

В рамках координаційної конференції відбулася урочиста зустріч в посольстві України в США за участі міністра закордонних справ України.

За результатами конференції було ухвалене рішення про утворення Координаційного центру української діаспори Північної Америки для продовження комплексної допомоги України.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua