Педро Аграмунта виключено зі складу групи Європейської народної партії, - Леонід Ємець (відео)
середа, 28 червня 2017, 11:47

Представники групи Європейської народної партії ухвалили рішення про виключення зі свого складу президента Парламентської асамблеї Ради Європи Педро Аграмунта.

Про це повідомив народний депутат фракції “Народний фронт”, член української делегації в ПАРЄ Леонід Ємець.

“Щойно на своєму засіданні група ЄНП ухвалила безпрецедентне рішення - виключити Педро Аграмунта зі складу своєї групи, яка свого часу рекомендувала його на посаду президента ПАРЄ”, - зазначив Леонід Ємець.

Він нагадав, що в ПАРЄ саме подання від парламентської групи є підставою для призначення особи на посаду президента. “Тут є квотний принцип, і кожен наступний президент представляє іншу групу”, - додав народний депутат.

“Враховуючи його візит на російському літаку до Сирії, враховуючи його поведінку, коли він неодноразово просто обманював Асамблею, обіцяючи самостійно подати у відставку, але так і не зробив цього, враховуючи, що саме через це було ухвалено зміни до регламенту в частині оголошення імпічменту президенту Асамблеї, група прийняла рішення, що Аграмунт просто не може залишатися в її складі”, - уточнив Леонід Ємець.

За його словами, жоден член групи не проголосував проти виключення Аграмунта. “Лише двоє осіб утримались, а всі інші члени групи проголосували за те, що Педро Аграмунт більше не може бути представником ЄНП”, - підсумував Леонід Ємець.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua