Пенсійну реформу розглянуть найближчого пленарного тижня, - Андрій Тетерук (відео)
вівторок, 12 вересня 2017, 11:25

Верховна Рада розгляне проект пенсійної реформи, яка передбачає збільшення виплат для 9 мільйонів пенсіонерів, вже найближчого пленарного тижня.

Про це заявив перший заступник керівника фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук в ефірі телеканалу ICTV.

Він висловив думку, що зусилля, яких було докладено, аби відновити справедливість у нарахуванні пенсій тим людям, які працювали все життя, але отримують принизливо низьку пенсію, нарешті завершаться успіхом.

"До розробки законопроекту дуже багато сил та часу витратила депутат "Народного фронту" Людмила Денісова, яка підготувала якісний законопроект, що дасть можливість збільшити грошові виплати майже 9 млн українців, які знаходяться на пенсії", - зазначив Андрій Тетерук.

"Я вважаю, що це – новий крок української влади, яка готує реформу на якісно підготовлених показниках державного бюджету та економічно обґрунтованих підрахунках, а не за рахунок чергового кредиту МВФ", - сказав представник "Народного фронту".

"Сподіваюсь, що парламент уже наступного пленарного тижня розгляне всі правки, які було внесено в цей законопроект. Впевнений, що фракція "Народний фронт" буде найбільш консолідованою під час голосування та надасть гарний приклад усім народним депутатам голосувати за законопроект, якого чекають щонайменше 9 млн українців", - підсумувати Андрій Тетерук.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua