Арсеній Яценюк: «Переконаний, що в країнах ЄС є політична єдність щодо необхідності надання Україні безвізового режиму» (відео)
п’ятниця, 28 серпня 2015, 13:37

Уряд України виконує всі технічні умови для лібералізації візового режиму між Україною та Європейським Союзом, - підкреслив Прем’єр-міністр України, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк по звершенні зустрічі з Прем’єр-міністром Литовської Республіки Альгірдасом Буткявічюсом у п’ятницю, 28 серпня.

Запровадження безвізового режиму між Україною і країнами шенгенської зони Арсеній Яценюк назвав надважливим питанням.

«Усі технічні умови, незважаючи на те, що їх є дуже багато і часто з’являються додаткові, - український Уряд виконує. Переконаний в тому, що в країнах-членах Європейського Союзу є політична єдність щодо необхідності надання Україні безвізового режиму», - наголосив він.

Арсеній Яценюк також зазначив, що під час зустрічі з Альгірдасом Буткявічюсом були обговорені питання проведення реформ в Україні та «необхідність утримання політичної єдності серед всіх політичних сил». «Буду дуже цінувати, якщо ви будете мати можливість зустрітися з представниками українських політичних сил, розповісти про те, як важко проводили реформи в вашій країні, але як ваші політичні сили були об’єднані навколо реформ», - звернувся він до Глави Уряду Литви.

«Сподіваюсь, що таке звернення допоможе українському народу в нашому прагненні до змін, а українським політичним силам – до того, щоб усвідомити, що відповідальність за долю країни лежить на всіх політиках країни», - сказав Прем’єр-міністр України. 

Альгірдас Буткявічюс зазначив, що запросить представників політичних сил України відвідати Литву, аби подивитися, як реалізувалися реформи в цій країні.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua