Перемога над окупантом - обов'язок перед пам'яттю жертв радянсько-російських злочинів - Арсеній Яценюк в День пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу
понеділок, 18 травня 2020, 10:59

«Пам’ятаймо, що російські спадкоємці Сталіна і зараз вбивають і захоплюють чужі домівки, що  окупаційна влада у Криму продовжує переслідувати  кримськотатарський народ. Пам'ятаймо, щоб разом боротися за свободу», - наголосив прем’єр-міністр України 2014-2016 років, лідер «Народного фронту» Арсеній Яценюк у своєму дописі на Facebook 18 травня, В День пом’яті жертв геноциду кримськотатарського народу. 

«Тоталітарний режим залишив по собі багато незагойних ран», - написав він. 

Арсеній Яценюк підкреслив, що 76 років тому «радянська влада назвала злочинцем цілий народ, щоб отримати право на злочин»: «Під дулами автоматів у товарних вагонах кримських татар вивезено на чужину».

«Пам'ятаймо про втрачені життя і скалічені долі.  Про те, що російські спадкоємці Сталіна і зараз вбивають і захоплюють чужі домівки, що  окупаційна влада у Криму продовжує переслідувати  кримськотатарський народ. Пам'ятаймо, щоб разом боротися за свободу», - написав він. 

«Воля і перемога над окупантом   -  найвища данина і обов'язок перед  пам'яттю  невинних жертв радянсько-російських злочинів проти людяності», - наголосив Арсеній Яценюк.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua