Переможці конкурсу "Чому нам варто стати друзями" з Харкова та Львова зустрілися у столиці (фоторепортаж)
п’ятниця, 29 березня 2019, 18:56

Переможці конкурсу "Чому нам варто стати друзями", організованого Харківською та Львівською партійними організаціями "Народного фронту", зустрілися у столиці, де познайомилися, а також спільно відвідали Верховну Раду, телеканал "Прямий", а також прогулялися центром Києва.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної партійної організації.

Особливу цікавість молодих людей викликали місця, де розгорталися події Революції Гідності.

Народний депутат фракції "Народний фронт" Віталій Корчик, який був активним учасником Євромайдану, поділився враженнями та відповів на численні питання.

Переможці конкурсу також згадували героїв Небесної Сотні з обох міст.

Опісля школярі обох областей стали першопрохідцями програми просвітницьких заходів Освітнього центру Верховної Ради, де змогли побувати в ролі народних депутатів та ознайомитись із роботою парламенту.

У вересні минулого року за ініціативи тоді ще народного депутата, а нині – члена Центральної виборчої комісії Ірини Єфремової та її колеги по фракції Михайла Хміля було оголошено конкурс до 100-річчя Соборності між школярами старших класів Харківщини та Львівщини.

Молоді люди писали листи своїм одноліткам з іншого регіону України, а напередодні Злуки було підбито підсумки конкурсу та визначено переможців. А тепер – на весняних канікулах – відбулася символічна поїздка-знайомство.

Не зважаючи на те, що проект завершено, його учасники вірять, що це – лише початок довгих дружніх стосунків між молодими людьми Сходу та Заходу України.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua