Переможці програми «Юний патріот» поїдуть на відпочинок до Італії
вівторок, 19 травня 2015, 17:47

В Обухівському НВК «Загальноосвітня школа I-III ступенів №3 – ліцей» підвели підсумки реалізації програми «Юний патріот», яка спрямована на розкриття талантів і розвиток ініціатив серед молодого покоління.

Програму було ініційовано народним депутатом фракції «Народний фронт» Віктором Романюком і вперше апробовано в шкільних установах Василькова та Обухова.

Учні 4–11 класів, заповнюючи щоденники «Юного патріота», мали можливість поділитися власними ідеями, думками про участь у розвитку української державності. Учасники програми були розділені на три вікові категорії: молодша, середня, старша. У кожній віковій категорії компетентним журі було обрано по три переможця, кожен з яких отримав путівку до Італії.

«Варто сказати, що наші діти – справжні європейці. Вони – ініціативні, мають щире бажання вчитися і працювати, йти в ногу з викликами сучасності. У них відсутній традиційний радянський коктейль у свідомості, а повага і підтримка один одного просто вражають. Якщо рухатися такими ж темпами створення нової соціальної реальності і світогляду до формування громадянського суспільства, то через 3–5 років наші спільноти стануть лідерами розвитку регіонів для всієї України», – зазначив Віктор Романюк.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua