Перевибори призведуть до реваншу «регіоналів» та популістів, - Ігор Гузь (відео)
п’ятниця, 5 лютого 2016, 19:26

Перевибори до Верховної Ради, якщо вони відбудуться цього року, призведуть до більш кризового складу парламенту, зокрема, реваншу «регіоналів» та популістів.

Про це заявив член фракції «Народний фронт» Ігор Гузь в ефірі телеканалу «Рада».

«Перевибори нічого не змінять. Наступний парламент буде ще більш кризовий, ніж сьогоднішній, якщо вибори відбудуться восени. У нас ще є шанс спинитися, тому що понад 300 депутатів в парламенті мають спільність поглядів: демократичних, щодо інтеграції в ЄС, НАТО тощо», - сказав він.

Як зазначив народний депутат, згідно з останнім соціологічним опитуванням, перевибори у цьому році не змінять кардинально склад парламенту.

«Просто буде більше дрібних фракцій. Домовитись буде ще важче. По-друге, є загроза збільшення вдвічі фракції «Опозиційний блок», а також проходження до парламенту партії «Відродження» Кернеса, «Нашого краю» (колишніх «регіоналів»), популістів тощо», - зауважив Гузь. 

Крім того, на його думку, не слід забувати і про позицію міжнародних партнерів України, які, перш за все, вимагають від української влади політичної єдності. 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua