Під час війни російська пропаганда підриває Україну зсередини, - Антон Геращенко (відео)
середа, 17 травня 2017, 09:20

Поки на Сході України триває війна, російська пропаганда не повинна впливати на людей, оскільки вона підриває країну зсередини.

Про це заявив представник фракції "Народний фронт" Антон Геращенко в інтерв'ю журналістам, коментуючи введені вчора санкції РНБО проти російських компаній.

Він нагадав, що під час Другої світової війни у Великобританії були заборонені німецькі газети та радіостанції з метою запобігти пропаганді ворожої держави.

"Тому що коли йде війна, пропаганда не повинна доходити до думок людей. Оскільки це є підрив країни зсередини", - наголосив народний депутат.

Антон Геращенко зазначив, у світі існує кілька шляхів для контролю Інтернету з метою забезпечення національної безпеки, наприклад, ті, що сьогодні використовують уряди США та Великої Британії, однак, для їх впровадження потрібні мільярди доларів.

Тому, за його словами, для України наразі більше підходить шлях, яким пішли Об'єднані Арабські Емірати — держава, поряд з якою триває війна та існує постійна загроза з боку терористичної організації ІДІЛ, і саме тому ОАЕ блокують на своїй території Інтернет-ресурси терористів.

"Це дуже цивілізована країна, де використовується багато нових технологій. І там повністю заблоковані всі терористичні сайти. І якщо ти з території Арабських Еміратів зайдеш на сайт ІДІЛ, то до тебе через кілька годин приїде поліція, тому що це заборонено. Арабські Емірати знаходяться поряд з великою війною, де гинуть десятки тисяч людей, і вони не хочуть, щоб ця війна прийшла на їх територію. І через це вони не хочуть, щоб їх громадяни дивилися на заклики до тероризму. Там же не дурні люди в Арабських Еміратах живуть, правда? Не дурні. І вони це зробили", - пояснив Антон Геращенко.

Більше того, як розповів парламентар, у разі, якщо громадяни ОАЕ використовують приховані механізми для відвідування терористичних сайтів, там взагалі передбачені великі штрафи чи навіть кримінальна відповідальність.

"Тому що слово вбиває краще, ніж зброя. І словом можна зробити таке, що підніме світові війни. У нас є історія з "Майн Кампф" Гітлера. Всі думали, що це просто книжечка. А там було написано про те, що німці мають йти на схід, що вони повинні розширювати свій життєвий простір, що євреї — це особи другого сорту... До чого це призвело? До Другої світової війни! 50 мільйонів загиблих, 6 мільйонів жертв Голокосту в таборах смерті... А почалося все зі слова, з пропаганди. Прошу про це не забувати!", - підсумував представник фракції "Народний фронт".

 

 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua