Підписано Меморандум про співпрацю між владою на науковцями для сталого розвитку Чернігівщини
субота, 12 березня 2016, 12:51

Депутати Верховної Ради, які представляють Чернігівщину в парламенті, підписали з керівництвом області та керівництвом Чернігівського Національного технологічного університету Меморандум про співпрацю для сталого розвитку Чернігівщини, повідомили в прес-службі обласної партійної організації партії «Народний фронт» у суботу, 12 березня.

За інформацією прес-служби, депутати також підтримали ініціативу керівництва вищого навчального закладу і підписали клопотання до Президента України щодо реорганізації Чернігівського Національного технологічного університету в багатогалузевий класичний вищий навчальний заклад – Чернігівський Національний університет.

Як зазначив депутат фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Олександр Кодола, підписання Меморандуму є унікальною подією для Чернігівської області і, можливо, для України в цілому. «Я не знаю іншої області, де б відбулася подібна зустріч. Нами були підписані дуже важливі документи. Зокрема Меморандум, основною метою якого є розвиток нашої області й використання задля цього науково-технічного потенціалу нашого Технологічного університету», – заявив Олександр Кодола.

«Наше завдання – зробити наш університет номером один  в Україні. Я вірю, що спільними зусиллями, нас депутатів, керівництва області, університету ми зможемо цього досягти», – підсумував представник «Народного фронту».

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua