Уряд планує найближчим часом підвищити соціальні виплати для громадян, - В`ячеслав Кириленко (відео)
понеділок, 14 вересня 2015, 13:58

Уряд планує найближчим часом підвищити соціальні виплати для громадян. Для цього парламент має цього тижня проголосувати відповідні законопроекти, подані Кабінетом Міністрів.

Про це на засіданні Погоджувальної ради заявив Віце-прем'єр-міністр - Міністр культури, представник «Народного фронту» В`ячеслав Кириленко.

«Тільки з'явилися фінансові можливості, - ми прийняли всі необхідні рішення на рівні Уряду і внесли відповідні законопроекти. Вони стоять в порядку денному на четвер. Якщо буде бажання перенести їх на вівторок, тобто на завтра, - ми готові», - сказав він.

«Як тільки парламент проголосує, а Президент підпише, на наступний день Уряд розпочне виплату підвищених соціальних виплат», - наголосив Кириленко.

За його словами, сьогодні зранку відбулося засідання Кабінету Міністрів, на якому було ухвалено проект Держбюджету на 2016 рік, де прописано підвищення соцстандартів.

«Це 1 травня і 1 грудня, але якщо по ходу роботи спільної роботи парламенту та Уряду будуть знайдені додаткові фінансові ресурси, то підвищення можна робити і частіше», - сказав В`ячеслав Кириленко.

Окрім того, Віце-прем'єр висловив подяку парламенту за включення до порядку денного наступного сесійного тижня 35 урядових законопроектів. 

«Плюс, ми просимо включити ще п'ять законопроектів - про зміни до Податкового кодексу на оподаткування природного газу, закон про систему іномовлення і три законопроекти про ринок природного газу - №№3073, 3072, 3074», - резюмував Кириленко.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua