Після заяв Онищенка, в Яценюка просять пробачення ті, хто поливав його брудом, - Андрій Помазанов (відео)
п’ятниця, 9 грудня 2016, 12:55

Після заяв депутата Олександра Онищенка, в Арсенія Яценюка почали просити пробачення люди, які обливали його брудом.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Андрій Помазанов у четвер в ефірі "5 каналу".

Він нагадав, що парламентська фракція "Народний фронт" звернулася до НАБУ з вимогою розслідувати заяви Онищенка про корупційну змову з метою повалення уряду і проведення брудної кампанії проти Арсенія Яценюка.

"Онищенко зізнався у вчиненні політичної корупції, зізнався, що він особисто сплатив 6 млн доларів за те, щоб стати депутатом, що він протягом 10 місяців утримував 70 народних депутатів невідомо з яких фракцій, сплачуючи їм щомісяця від 20 до 100 тис доларів", - сказав він.

"Онищенко платив за повномасштабну політичну корупцію, за повномасштабну кампанію проти уряду Арсенія Яценюка, проти "Народного фронту", - додав Помазанов.

"І сьогодні, коли спливає вся інформація, поштовх до чого дав Онищенко, коли вибачається пан Мочанов, коли фактично вибачається пан Саакашвілі, визнаючи, що його просили в обмін на отримання посади прем’єр-міністра поливати брудом Арсенія Яценюка, коли ми вже маємо вибачення від того наклепника з "24 віллами" – це всі бачать", - зазначив представник "Народного фронту". 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua