План Маршалла для України може стати довготривалою альтернативою кредитам МВФ, - Бурбак (відео)
понеділок, 10 квітня 2017, 12:11

Довгостроковою альтернативою кредитам МВФ може стати масштабна адресна програма пільгової фінансової допомоги - так званий План Маршалла.

Про це наголосив під час Погоджувальної ради керівник фракції «Народний фронт» Максим Бурбак.

«Думаю, що План Маршалла для України повинен впроваджуватися якнайшвидше. Тому що це дозволить відповідати загрозам, які зараз стоять перед Європою», - сказав Максим Бурбак.

Він зазначив, що ідею Плану Маршалла озвучив під час 10-го Київського Безпекового Форуму литовський парламентар Андрюс Кубілюс.

«Ця ідея заснована на визнанні стратегічної ролі України у підтримці безпеки всієї Європи. Нещодавно Європейська народна партія на своєму з'їзді на Мальті ухвалила відповідну резолюцію», - відзначив народний депутат.

Максим Бурбак також зауважив, що рішення МВФ щодо надання чергового траншу та рішення Євросоюзу про виділення 600 млн допомоги – не привід призупиняти реформи.

«Тепер ми повинні нарощувати темпи впровадження економічних реформ, щоб показати світу, що ми налаштовані на реформування нашої країни, щоб вона якнайбільше відповідала європейським стандартам», - наголосив керівник фракції «Народний фронт».


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua