Поліція розслідує фінансування брудної кампанії проти уряду Яценюка, - Антон Геращенко (відео)
субота, 12 травня 2018, 08:58

Національна поліція розслідує заяви депутата-втікача Олександра Онищенка про десятки мільйонів доларів, які були витрачені на фінансування брудної кампанії проти уряду Арсенія Яценюка.

Про це в ефірі одного з телеканалів повідомив народний депутат Антон Геращенко.

Він наголосив, що "відставка Арсенія Яценюка супроводжувалася брудною кампанією, проплаченою корупційними грошима, організованою на замовлення Олександра Онищенка".

"У Онищенка була велика кількість виконавців, у тому числі у Верховній Раді, які брали гроші за організацію дискредитаційних кампаній, які організовували голосування за гроші проти ініціатив Прем'єр-міністра", - сказав він.

Геращенко зазначив, що розміщувалися платні білборди з антипрем'єрськими гаслами, були проплачені десятки мітингів і палаточні містечка біля Кабміну.

"Поліція буде з'ясовувати факти: хто і як проплачував за організацію подібних акцій, звідки взялися ці гроші, чи не є вони джерелом політичної корупції", - повідомив він.

"Це буде велике розслідування, яке допоможе очистити Україну від політичної корупції", - сказав народний депутат.

Геращенко також додав, що якби Онищенко і його спільники виступали публічно без грошей - це була б нормальна політична діяльність.

"Але коли в нашій країні політики продають себе і свій вплив за гроші - це називається політичною корупцією", - резюмував він.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua