Політики розповідають про любов до України, але не голосують за повернення вкраденого Януковичем, - Максим Бурбак (відео)
вівторок, 15 березня 2016, 17:26

Дві фракції парламенту - "Народний фронт"  і Радикальна партія Олега Ляшка - об'єднались навколо боротьби з корупцією і повернення до Державного бюджету активів, вкрадених Януковичем та його бандою.

Про це заявив з парламентської трибуни Голова фракції "Народний фронт" Максим Бурбак.

"Вкрасти вони зуміли, а ми не можемо повернути ці гроші до державного бюджету. Вони лежать на рахунку в банку вже понад рік, і хто як не Верховна Рада, яка була останнім бастіоном демократії після перемоги Революції гідності, повинна це зробити. Це наш обов'язок - повернути ці гроші в Державний бюджет", - наголосив Максим Бурбак.

Він зазначив, що заарештовані кошти повинні піти на підвищення обороноздатності, запуск підприємств військово-промислового комплексу, для збереження соціальних стандартів.

"Годі розказувати тут як ви любите народ, ходити на мітинги, а потім не голосувати за направлення грошей, які вкрадені злочинним режимом Януковича, до бюджету країни, яка потребує їх. Ви розказуєте, що нам не треба брати кредити МВФ - так ось ці гроші, давайте їх направимо в бюджет", - підкреслив голова фракції.

Максим Бурбак наголосив, що блокування трибуни буде тривати, доки не буде прийнято рішення про включення законопроекту  про режим сецконфіскації  до порядку денного сесії і прийнято його у першому читанні.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua