Поняття «джинси» та важелі боротьби з цим явищем мають бути визначені на законодавчому рівні, - Вікторія Сюмар
середа, 16 листопада 2016, 19:22

Поняття «джинси» та замовних матеріалів, а також важелі боротьби з цими явищами мають бути визначені на законодавчому рівні.

Про це заявила голова парламентського Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики, заступник керівника фракції «Народний фронт» Вікторія Сюмар у середу під час засідання комітету.

«Проблеми «джинси» вже вийшли за всі можливі межі. Тому поняття «джинси» та замовних матеріалів, а також важелі боротьби з цими явищами, мають бути визначені на законодавчому рівні», - наголосила голова комітету.

Члени комітету також підкреслили, що в країнах ЄС поняття збалансованості та достовірності інформації визначені на законодавчому рівні.

За підсумками обговорення питання члени Комітету ухвалили рішення розробити низку рекомендацій щодо законодавчого визначення замовних матеріалів, розвитку медіа-грамотності населення шляхом впровадження відповідних освітніх курсів тощо.

Крім того, Комітет з питань свободи слова та інформаційної політики вирішив рекомендувати парламенту ухвалити в другому читанні і в цілому законопроект про внесення змін до деяких законів України щодо обмеження доступу на український ринок іноземної друкованої продукції антиукраїнського змісту (№5114).

 

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua