Поплічники Януковича продовжують саботувати ухвалення закону про спецконфіскацію, - Андрій Тетерук (відео)
четвер, 3 листопада 2016, 11:40

Лобісти колишнього режиму Віктора Януковича продовжують саботувати ухвалення закону про спецконфіскацію.

Про це заявив перший заступник керівника фракції "Народний фронт" Андрій Тетерук у коментарях журналістам.

"Ми бачимо, як сьогодні Борислав Береза і Добродомов абсолютно унікально, в один голос, коментують, чому не можна повертати вкрадені кошти Януковича, посилювати обороноздатність нашої країни і спрямовувати ці кошти на потреби найменш захищених верств населення - вчителів, лікарів, пенсіонерів", - сказав Тетерук.

Народний депутат висловив обурення діями "балалаєчників", які захищають кошти Януковича, а не виборців, які їх обрали до українського парламенту.

"Це має викликати обурення всього нашого суспільства і розуміння всіх тих процесів, які відбуваються сьогодні, бо ми боремося, аби робити нашу країну потужнішою, ефективно протидіяти російській агресії. А ці пани стережуть гроші Януковича, який розкрадав нашу країну, наш бюджет", - наголосив представник "Народного фронту".

Андрій Тетерук підкреслив, що "Народний фронт" проголосує за законопроект №5147, який підтриманий не лише міністерством юстиції, а й пройшов схвалення у Євросоюзі. 

"Не лише Прем'єр та міністри розуміють важливість повернення цих коштів, аби відновити справедливість, а й усі розумні люди. Ніяких особливих моментів там не існує - це маніпуляції і намагання уникнути повернення вкрадених коштів назад до бюджету", - сказав Тетерук.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua