Популісти об’єднали зусилля з кремлівською пропагандою в критиці Уряду, - Бурбак (відео)
понеділок, 7 грудня 2015, 12:06

Дискредитаційна кампанія проти уряду має бути припинена, заявив голова фракції «Народний фронт» Максим Бурбак під час Погоджувальної ради.

Він наголосив, що внутрішньоукраїнські політичні популісти, які критикують Кабінет Міністрів, працюють на дискредитацію України разом із російською державною пропагандою.

“Наростає хвиля популістських заяв і демагогічних звинувачень на адресу уряду та прем’єра Яценюка. Спраглі сенсацій і влади популісти діють в унісон з кремлівською пропагандою", - сказав Бурбак.

"Росія витратила на дискредитацію України у світі мільярди доларів і роки зусиль. Синхронні дії зовнішнього агресора і місцевих популістів спрямовані на один результат – довести неспроможність коаліції, уряду, всієї влади, а заодно і України”, - підкреслив він.

Голова фракції зазначив, що всі гілки влади й провладні політичні сили повинні консолідуватися, взяти спільну відповідальність за економіку й уникнути повторення розколу, який спіткав правлячу коаліцію після Помаранчевої революції.

“Пора схаменутися! Бо ситуація дедалі більше починає нагадувати 2005-2006 роки. Варто нарешті усвідомити, що парламент разом з Урядом та Президентом несе відповідальність за економіку нашої держави”, - наголосив Максим Бурбак.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua