Популісти з "Батьківщини" кричать про необхідність регулювання тарифів, водночас зривають відповідне голосування, - Ігор Лапін (відео)
п’ятниця, 15 липня 2016, 11:20

У парламенті дуже багато популістів, які кричать про те, що треба регулювати тарифи, але водночас влаштовують шоу і зривають голосування. Зокрема, це стосується фракції "Батьківщина".

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Ігор Лапін у четвер в ефірі "5 каналу".

За його словами, ті, хто найбільше кричали про необхідність регулювання тарифів на житлово-комунальні послуги і обмеження впливу президента в цьому питанні, відмовилися віддати свої голоси за відповідний законопроект.

"Мені дуже прикро, що цей закон був провалений", - зазначив представник "Народного фронту".

"З приводу заяв про те, що нібито декому не дають блокувати трибуну: трибуну, будь ласка, блокуйте. Щодо заяв про неможливість заблокувати президію – ви подивіться, скільки законопроектів стали законами тільки за цей тиждень, включаючи закон, завдяки якому можна буде ідентифікувати загиблих бійців по ДНК", – наголосив депутат. 

"Бійці, які підписали контракт у 2014 році, служать уже понад два роки, і відповідний ухвалений закон дає їм можливість переписати контракт", – додав Ігор Лапін.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua