Постанова «регіоналів» проти Петренка – найкраща оцінка його ефективних дій, – заява «Народного фронту»
вівторок, 14 червня 2016, 19:21

Поплічники Януковича, які сьогодні окопалися в українському парламенті, продовжують готувати реванш. Ці негідники – надійне опертя для Путіна у нашому тилу.

Після невдалої спроби скасувати руками скомпрометованого Конституційного Суду закон про очищення влади, Опоблок та «регіонали» з інших фракцій зареєстрували постанову про відставку міністра юстиції, члена «Народного фронту» Павла Петренка.

Істерика екс-«регіоналів» як ніхто і ніщо інше свідчить про ефективність ініціатив та рішень Павла Петренка і його підлеглих щодо люстрації, судової реформи, мільярдних позовів України до Росії у міжнародних судах.

Це - помста «регіоналів» і за проєвропейську реорганізацію сфери юстиції, яка позбавила десятки тисяч корупціонерів-«схемачів» можливостей для заробітку на хабарах. Дії Мін`юсту неодноразово отримували схвальні оцінки активістів громадянського суспільства і наших західних партнерів.

Атака друзів Януковича на нашого побратима і одного з найефективніших міністрів є найкращим свідченням правильності ініціатив «Народного фронту» і рішень Міністерства юстиції. Це надихає нас на продовження курсу державницьких реформ і подальше очищення влади від злодіїв і зрадників! 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua