Потрібно повернутися до питань економіки та інвестицій, а не займатися популізмом, - Михайло Хміль
п’ятниця, 11 березня 2016, 13:23

Українське суспільство і, в першу чергу, політики, мають провернутися до питань економіки та інвестицій, а не займатися популізмом.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook представник фракції "Народний фронт", секретар Комітету Верховної Ради з питань промислової політики та підприємництва Михайло Хміль.

"Сподіваюся, що у парламентської  коаліції вистачить глузду прийняти відповідальне рішення і ми повернемося до питань економіки, питань інвестицій в українську промисловість, а не будемо займатися популізмом, до якого в українських політиків, на жаль, хист значно більший, аніж до питань урядування та реформ", - написав він.

Крім того, парламентар нагадав нещодавні заяви іноземних політиків та діячів щодо ситуації в Україні. Зокрема, Кондоліза Райс, колишній Державний секретар США, заявила, що "після трьох революцій в Україні настав час зосередитися на управлінні країною". У свою чергу колишній польський політик-реформатор Лешек Бальцерович, відмовляючись очолити український Уряд, назвав ключовою проблемою нашої політики те, що "парламент блокує більшість урядових законів".

Разом з тим Михайло Хміль нагадав, що Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк озвучив три чітких способи подальшого розвитку подій: або ми призначаємо нових міністрів на відкриті вакансії в Уряді і продовжуємо роботу та реформи, або команда президента бере на себе усю повноту відповідальності за ситуацію в Україні та, окрім критики, починає пропонувати конкретику, зокрема, новий склад Кабінету міністрів, або ж країна відправляється на чергові перевибори.

На думку народного депутата, сьогодні українцям нав’язується точка зору, що "наша держава увійшла в кризу, в якій усе складно та заплутано".

"Але це далеко не так. І важливо, що цю думку поділяють провідні політики світу. Нині Прем’єр поводить себе абсолютно прозоро та відповідально. Уряд продовжує роботу, незалежно від постійних перешкоджань з боку депутатів, які один день коаліція, інший - опозиція. Для яких власне політиканство завжди буде вище питань державності", - наголошує Хміль.

"Як і у пасажирів завжди будуть претензії до водія, навіть якщо проблема не в ньому, а в якості дорожнього покриття, так і у громадян завжди є природне невдоволення владою", - зазначив парламентар.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua