Потрібно реформувати "Укроборонпром", а не піаритися на цій темі, – Сергій Пашинський (відео)
понеділок, 11 березня 2019, 13:10

Верховна Рада має ухвалити закони, спрямовані на реформування "Укроборонпрому".

Про це заявив заступник керівника фракції "Народний фронт", голова Комітету з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський під час Погоджувальної ради.

"У суспільстві виник неабиякий резонанс після оприлюднення результатів журналістського розслідування про корупцію в "Укроборонпромі", – повідомив він.

Голова Комітету продемонстрував присутнім протокол засідання РНБО від 23 листопада 2016 року, під час якого було детально розглянуто всю інформацію, що лягла в основу журналістського розслідування.

"Підкреслюю – 23 листопада 2016 року", – зазначив Сергій Пашинський.

За словами представника "Народного фронт", у матеріалах протоколу засідання також міститься доручення НАБУ та ДФС вжити заходів та розслідувати наведені факти.

"Питання не тільки й не стільки в тому, чому сьогодні правоохоронні органи, на які ми виділяємо колосальні кошти, це не розслідували – це треба вивчити окремо. Питання в іншому: у мене немає жодного сумніву, що створюючи в 2010 році "Укроборонпром", пан Янукович мав на меті не підвищення обороноздатності України, а створення такої собі схеми викачування активів з держави", – наголосив Пашинський.

Він нагадав, що минулого пленарного тижня Верховна Рада провалила законопроект, який передбачав залучення інвестицій та створення спільних підприємств з іноземними партнерами.

"Хочу нагадати вам, що всі законопроекти по реформі "Укроборонпрому" не були розглянуті й були провалені. Звертаюсь до всіх: зараз ми будемо повторно вносити всі ці закони, і я сподіваюсь, що ми боротимемося з проблемою, а не будемо піаритися й брехати виборцям", – підсумував Сергій Пашинський.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua