Потрібно сприяти об‘єднанню демократичних країн проти спільних загроз з боку Росії, - Андрій Тетерук (відео)
четвер, 11 квітня 2019, 14:53

Протягом 11 та 12 квітня у Києві відбувається конструктивна дискусія про виклики перед Україною та західним світом, протягом якої лунатимуть відповіді на найбільш актуальні питання розвитку держави - Київський Безпековий Форум.

«Цей форум є дванадцятим за рахунком. Сьогодні мені дуже сподобався виступ Арсенія Яценюка, який кришталево чисто окреслив головні меседжі того, що відчувають зараз головні політики України у ситуації, що склалася в Україні та в світі. Про те, що треба тверезо дивитися на нову реальність. Що треба не намагатися її ігнорувати, а зрозуміти і побачити найкращі шляхи виходу із ситуацій, які загрожують розвитку держави», - заявив  учасник форуму, перший заступник голови фракції «Народний фронт» Андрій Тетерук.

На його думку, зараз треба також спільно знайти чинники, які сприяли б об‘єднанню демократичних країн проти спільних загроз, що йдуть з боку країн-агресорів та кібертерористів.

Він також висловив переконання, що відповіді на багато поставлених запитань майбутнього країни будуть знайдені в рамках проведення цьогорічного безпекового форуму.

«Я раджу всім з особливою увагою поставитись до виступів спікерів, які представлені на нинішньому форумі. Тут точитимуться дискусії навколо надзвичайно важливих для України тем. Окремо раджу зосередитись на першому сьогоднішньому виступі Арсенія Яценюка, і зрозуміти, що визначатиме діяльність нашої політичної сили в перспективі на наступні роки», - відзначив Андрій Тетерук.

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua