Потрібно ухвалити законопроект, який посилює відповідальність за понаднормові вантажі на дорогах, - Максим Бурбак
четвер, 28 вересня 2017, 15:57

Верховна Рада України найближчим часом розгляне законопроекти, спрямовані на захист автомобільних доріг України від руйнування перевантаженим автотранспортом.

Про це заявив керівник фракції «Народний фронт» Максим Бурбак під час спільної робочої поїздки з Головою Державної служби з безпеки на транспорті Михайлом Ноняком до села Магала Чернівецької області, повідомили в прес-службі обласної партійної організації «Народного фронту».

За словами депутата, у разі ухвалення вказаного законопроекту Верховною Радою, відповідальність  за перевищення допустимої ваги при перевезенні вантажів, значно посилиться – штрафи за такі порушення зростуть до 17 тис грн.

«Такі зміни ми намагалися ухвалити ще кілька років тому, проте через сильне лобі у парламенті за них досі не проголосували у жодній із запропонованих редакцій», - зауважив Максим Бурбак, який є  співавтором законопроекту.

«Скільки б коштів у розбудову транспортної інфраструктури не вкладали, це лише сізіфова праця, якщо перевантажений транспорт продовжуватиме курсувати по всій Україні», - додав керівник фракції «Народний фронт».

«Ми повинні щороку збільшувати фінансування на капітальний ремонт і будівництво доріг. Але, якщо не буде контролю за вагою, цих доріг не стане», - підсумував Максим Бурбак.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua