Потрібно вшанувати пам’ять усіх, хто загинув, захищаючи Україну, - Андрій Тетерук (відео)
вівторок, 21 лютого 2017, 13:39

Ми маємо пам’ятати про всіх захисників України, які стали на захист нашої країни і загинули, віддали свої життя, захищаючи Україну.

Про це заявив перший заступник керівника фракції «Народний фронт» у Верховній Раді Андрій Тетерук з парламентської трибуни.

«Ми маємо пам’ятати про всіх захисників України – не тільки військовослужбовців, а й бійців добровольчих батальйонів, волонтерів, які стали на захист нашої країни і загинули, віддали свої життя, захищаючи Україну», - сказав він.

Тетерук запропонував у четвер, 23 лютого, розглянути постанову №5066 про проголошення в Україні 29 серпня Днем Героїзму і вшанування пам’яті загиблих учасників антитерористичної операції. «Таким чином ми вшануємо пам’ять усіх учасників АТО, пам’ять тих, хто належав до Збройних Сил України, тих, хто захищав державу в складі добровольчих батальйонів, всіх, хто допомагав нам у самі важкі й буремні місяці гарячого 2014 року», - зазначив перший заступник керівника фракції «Народний фронт».

«Це – наша шана всім тим, хто віддав життя, допомагаючи нам будувати сильну й успішну Україну», - підсумував Андрій Тетерук.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua