Потужне лобі Януковича протидіє ухваленню закону про спецконфіскацію, - Юрій Береза (відео)
п’ятниця, 9 вересня 2016, 12:39

Кошти Януковича в розмірі 1,5 мільярди доларів мають та піти на оборону та соціальні потреби населення. Однак цьому протистоїть потужне лобі в парламенті, яке всіляко протидіє тому, щоб закон було ухвалено.

Про це в коментарях журналістам заявив заступник голови фракції "Народний фронт", народний депутат Юрій Береза.

"Хто вважає, що Янукович чесно заробив ці кошти? Хто вважає, що він їх не вкрав?", - сказав народний депутат.

"Я розумію, що є найняті лобісти, але насправді власником цих грошей є Україна. Тому необхідно для виживання держави прийняти цей законопроект. Фінансова складова досі грає проти цього закону", - наголосив Береза.

Представник "Народного фронту" запевнив, що попри те, що в парламенті уже подавали кілька редакцій закону про спецконфіскацію, суть його завжди була одна – "допомагати армії та забезпечувати національну обороноздатність".

"Якщо раніше була принципова розмова про те, що ми 100% вилучених коштів спрямовуємо на оборону, то зараз розмова йде про те, що 50% лишається на армію, а 50% - треба виділити соціально незахищеним категоріям населення. Принципово, щоб словоблуди, які говорили, що ці кошти будуть вкрадені або вже вкрадені, - побачили, що це є неправда", - резюмував Юрій Береза. 

 


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua