Правоохоронні органи довели, що можуть протистояти агресору та ефективно працювати, - Ігор Алексєєв (відео)
четвер, 31 травня 2018, 11:32

Правоохоронні органи України довели, що вони можуть дати відсіч та протистояти агресору, планувати операції та ефективно працювати.

Про це заявив представник фракції "Народний фронт" Ігор Алексєєв, коментуючи  спецоперацію СБУ з інсценуванням "вбивства" журналіста Аркадія Бабченка.

Він також зазначив, що йому було прикро бачити "нездорову реакцію" багатьох людей на "смерть" журналіста, які лише розповідали про "неспроможність влади та правоохоронних органів".

"Сьогодні правоохоронні органи довели, що вони можуть дати відсіч, бій, що вони можуть протистояти агресору, що вони можуть планувати операції. І те, що сьогодні відбулося, – це дуже добре, що так спрацювали. Всі, незалежно від посад. Важливо, що результат є", - наголосив парламентар.

Представник фракції "Народний фронт" зауважив, що ніхто не ідеалізує українські правоохоронні органи, всі часом роблять помилки.

"Вони працюють у дуже складних умовах. Але те, що вони крок за кроком стають все сильнішими, все якіснішими, - вчорашня операція це лише підтвердила. Сподіваюсь, що у частини тих, хто лив бруд на наші правоохоронні органи, все ж таки з’явиться мужність вибачитися і визнати, що в цій операції правоохоронці спрацювали дуже ефективно", - резюмував Ігор Алексєєв.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua