Правоохоронні органи мають розслідувати корупційну діяльність Онищенка, - Георгій Логвинський (відео)
вівторок, 6 грудня 2016, 10:43

Фракція "Народний фронт" вимагатиме від правоохоронних органів назвати імена всіх учасників корупційної схеми депутата Олександра Онищенка, яка була спрямована, зокрема, проти демократично обраного уряду.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Георгій Логвинський у понеділок в ефірі телеканалу ICTV.

"Фракція вимагатиме, аби правоохоронні органи назвали всі імена: кому давали, скільки і за що. Це питання значно глибше, ніж просто хабар – це фактично переворот у владі", - наголосив Логвинський.

Він пояснив, що в нещодавньому інтерв’ю Онищенко фактично зізнався, що Арсеній Яценюк заважав йому красти гроші, вимагаючи, аби кошти від продажу газу йшли до бюджету, а не в кишеню олігарха.

"Разом із фракцією я вимагатиму, щоб кримінальне провадження було відкрите як Генеральною прокуратурою, так і НАБУ – за законами вони зобов’язані були це вже зробити, оскільки було повідомлення в пресі. Якщо цього досі не сталося – ми допоможемо", - додав представник "Народного фронту".

За його словами, ця справа має бути розслідувана за багатьма статтями Кримінального кодексу, в тому числі – переворот у владі, підкуп, і назвати всі імена учасників цієї схеми.

"Це буде тест для наших оновлених правоохоронних органів", - підсумував народний депутат.


Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua