Представник «Народного фронту» домігся виділення субвенції на придбання нового приміщення для ЦНАПу в Білій Церкві
середа, 3 жовтня 2018, 13:52

Майже 24 млн грн з Державного бюджету зусиллями народного депутата фракції «Народний фронт» Хвичі Мепарішвілі отримало місто Біла Церква на придбання нового приміщення для Центру надання адміністративних послуг, повідомили в прес-службі Київської обласної партійної організації в середу, 3 жовтня.

«На сьогоднішній день Центр надання адміністративних послуг у Білій Церкві функціонує. Втім заклад незручний для відвідувачів, адже його відділи розташовані в різних районах міста. Тому створення в Білій Церкві ЦНАПу європейського рівня, де громадяни матимуть змогу в одному приміщенні отримати всі необхідні послуги, є необхідним», – наголосив Хвича Мепарішвілі.

Він повідомив, що депутати Білоцерківської міської ради наразі підтримали проект рішення про придбання у комунальну власність територіальної громади Білої Церкви об’єкта нерухомого майна. Це – будівля незавершеного будівництва (76% готовності), що розташована в центрі міста, на вулиці Театральна.

«Після завершення будівельних робіт, тут окрім ЦНАПу, можна буде розмістити структурні підрозділи виконавчих органів міськради, які нині хаотично розкидані по всьому місту. Завдяки цьому вивільниться значна частина приміщень, які вони нині займають. Звільнені приміщення можна буде використати для розвитку міської інфраструктури, або продати з аукціонів, отримавши надходження в міський бюджет», – додав представник «Народного фронту». 

Хвича Мепарішвілі висловив сподівання, що вже наступного року в Білій Церкві запрацює просторий та максимально зручний для відвідувачів Центр  надання адміністративних послуг.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua