Представник «Народного фронту» привітав викладачів та студентів ТДАТУ з ювілеєм
середа, 20 вересня 2017, 15:35

Помічник народного депутата Олександра Романовського, голова Мелітопольської міської організації «Народного фронту» Андрій Павелко взяв участь в урочистостях з нагоди 85-ти річчя від дня заснування Таврійського державного агротехнологічного університету, повідомили в прес-службі Запорізької обласної партійної організації в середу, 20 вересня.

«За 85 років ваш навчальний заклад виховав тисячі вчених, які стали провідними спеціалістами в галузі сільського господарства, в тепер виховують підростаюче покоління. Сьогодні аграрна галузь потребує кваліфікованих кадрів, які б впроваджували переводові ідеї та інноваційні технології в цю провідну сферу в Україні. Бажаю колективу університету нових творчих звершень, успіхів науковій роботі щодо сучасних перетворень у агропромисловому комплексі», - зазначив Андрій Павелко.

За інформацією прес-служби, зараз навчальний заклад посідає п’яте місце серед 19 аграрних ВНЗ України, а також входить до 100 найкращих університетів України за результатами щорічного університетського рейтингу ЮНЕСКО «ТОП-200 Україна». На конкурсі в рамках міжнародних виставок «Сучасні заклади освіти-2017» та «WorldEdu-2017» університет отримав нагороду Гран-прі «Лідер вищої освіти України».

За роки існування університет підготував для народного господарства понад 50 тисяч висококваліфікованих фахівців. З числа його випускників вийшло багато громадських діячів, керівників-господарників, талановитих учених, керівників міністерств, відомств та ВНЗ, депутатів Верховної Ради, Героїв праці та України.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua