Представник "Народного фронту" візьме участь у найбільшому енергетичному форумі світу
понеділок, 22 лютого 2016, 13:06

Представник фракції «Народний фронт», член Комітету Верховної Ради з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки Наталія Кацер-Бучковська візьме участь у найбільшому енергетичному форумі світу – 35-у щорічному Енергетичному тижні IHS CERAWeek 2016, який проходитиме з 22 по 26 лютого у м. Х'юстон, штат Техас (Сполучені Штати Америки).

Народний депутат зазначила, що тема цьогорічної IHS CERAWeek - «Енергетичний транзит: Стратегії для нового світу» - відображає всю складність підходів до побудови сценаріїв подальшого розвитку секторів енергетичного комплексу. Тому, за словами Наталії Кацер-Бучковської, такі міжнародні дискусії «критично необхідні для розробки адекватних стратегій ефективного реагування на виклики сучасного світу».

«Участь представників України у CERAWeek 2016 дає унікальний шанс і сприятливі умови для того, щоб розповісти про переваги України світовим інвесторам, проінформувати про перебіг реформ в енергетичному секторі країни, налагодити бізнес-контакти з представниками ключових енергетичних компаній. І цей шанс ми маємо використати на всі 100%», – зазначила голова підкомітету з питань сталого розвитку, стратегій та інвестицій.

Наталія Кацер-Бучковська планує взяти участь у ключових панельних дискусіях, які відбуватимуться протягом всього періоду роботи Конференції.

Як повідомила представник фракції «Народний фронт», енергетичний форум CERAWeek 2016 об’єднає на одному майданчику лідерів глобального енергетичного співтовариства з метою налагодження діалогу і пошуку взаєморозуміння щодо енергетичного майбутнього світу.

За її словами, на форумі заплановані дискусії щодо наступних питань:  низькі ціни на енергоносії; майбутнє енергетичних ринків, інвестиції, витрати і технології; конкурентні стратегії та структури енергетичної галузі, регуляторна політика та геополітика тощо.

Крім того, Кацер-Бучковська зауважила, що актуальним також буде екологічний порядок денний, зокрема, пошук відповідей на питання екологічної Паризької конференції 2015 року.

Учасники форуму представлятимуть всі регіони світу та всі сегменти енергетики (нафта, природний газ, електроенергія, вугілля, ядерна енергетика та відновлювальні джерела енергії). Анонсовано, що Форум зі вступним словом відкриє Президент Мексики Енріке Пенья Ньєто.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua