Представник "Народного фронту" взяв участь в урочистостях з нагоди інавгурації новообраної президента Грузії
вівторок, 18 грудня 2018, 15:19

Народний депутат фракції "Народний фронт", керівник депутатської групи ВР з міжпарламентських зв’язків з Грузією Хвича Мепарішвілі в складі української делегації взяв участь в урочистостях з нагоди інавгурації новообраної президента Грузії – Саломе Зурабішвілі.

Про це повідомили в прес-службі Київської обласної партійної організації.

Урочисті заходи відбулися у фортеці Батоніс-Ціхе в місті Телаві.

Від імені депутатської групи з міжпарламентських зв’язків з Грузією Хвича Мепарішвілі привітав Саломе Зурабішвілі з обранням на посаду президента та висловив сподівання на подальше зміцнення і розвиток українсько-грузинських відносин.

"Україна та Грузія мають давню історію міцної дружби і партнерства. Тож сподіваємося, що традиційно дружні і стратегічно важливі відносини між нашими країнами й надалі розвиватимуться в атмосфері взаємної довіри і підтримки. Щиро віримо, що українсько-грузинська  співпраця зміцнюватиметься, наповнюватиметься новим змістом на благо народів обох країн", – підкреслив парламентарій.

Хвича Мепарішвілі побажав новообраному президенту невичерпної енергії та успіхів у державній діяльності, а дружньому народові Грузії – миру і процвітання.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua