Представник «Народного фронту» завадив комунальникам наживатися на мешканцях Бахмута на Донеччині
четвер, 12 жовтня 2017, 13:52

Після втручання народного депутата фракції «Народний фронт» Костянтина Матейченка комунальне підприємство Бахмута зобов’язалося усунути дефекти та недоліки, які залишилися після неякісно виконаних ремонтних робіт будинків.

Про це повідомили в прес-службі Донецької обласної партійної організації «Народного фронту».

За інформацією прес-служби, комунальне підприємство «Керуюча компанія» не виконало або виконало неякісно роботи з капітального ремонту будинків Бахмута, за які вже отримало гроші. Представниками «Народного фронту» та громадськими активістами була створена комісія з вивчення цього проблемного питання та оцінки якості проведених робіт. До складу комісії включили представника технагляду, начальника виробничо-експлуатаційного відділу КП «Керуюча кампанія», начальника відділу капбудівництва Управління розвитку міського господарства. Представник технагляду в акті огляду вказав всі дефекти проведених робіт і необхідність їх усунення.

«Всі ми розуміємо, куди йдуть гроші, не використані за призначенням! Закликаю всіх не залишатися байдужими. Тільки спільними зусиллями ми змусимо чесно працювати нечистих на руку можновладців», - заявив голова Бахмутської міської організації «Народного фронту» Віктор Буслов.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua