Представник пропутінської ОПЗЖ відповість у суді за брехню – прес-секретар Яценюка
субота, 28 листопада 2020, 14:59

Нардеп від пропутінської ОПЗЖ Ілля Кива буде відповідати у суді за брехню щодо Арсенія Яценюка. Про це на своїй сторінці у Facebook заявила прес-секретар лідера “Народного фронту” Ольга Лаппо.

“Вчора, 27 листопада, на одному з політичних ток-шоу депутат ОПЗЖ у примітивній хамській манері озвучив відомий російський темник про американське громадянство Арсенія Яценюка та його родини, а також фейк про так званий "мільярд", - зазначила вона.

“Прізвище цієї особи - Кива. Його досягнення як депутата ОПЗЖ більше  відоме суспільству зі скандального відео про абсолютно дикі манери у вищому законодавчому органі країни”, - додала Ольга Лаппо.

“Ця особа варта окремого медичного діагнозу і тому звертати увагу на його маячню - занадто багато честі. Проте на програмі він представляв блок Медведчука, кума Путіна. Путіна, який розпочав і веде війну про України”, - зазначила прес-секретар.

“Саме тому Кива як член ОПЗЖ буде відповідати в суді. Нагадаю, Арсеній Яценюк виграв уже кілька судів, зокрема, проти блогерів Шнайдера, Угрюмової, Торгала, які так само поширювали відомі російські фейки та брехню”, - написала Ольга Лаппо.

 

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua