Представника “Народного фронту” Георгія Логвинського обрано Віце-президентом ПАРЄ
понеділок, 23 січня 2017, 14:45

Народного депутата фракції “Народний фронт” Георгія Логвинського  обрано Віце-президентом Парламентської Асамблеї Ради Європи за квотою України строком на рік.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

“Чергова перемога України на міжнародному фронті - в Страсбурзі, за одностайної підтримки залу, мене обрали Віце-президентом Парламентської Асамблеї Ради Європи”, - повідомив Логвинський на своїй сторінці у соцмережі.

“Це величезна честь, гордість і відповідальність для мене. Посада Віце-президента і члена Бюро ПАРЄ - найвища посада на міжнародній парламентській арені за всю історію України. Але я хочу зазначити, що сьогодні це перемога саме країни і подякувати колегам з української делегації, особливо Володимира Ар'єва, з яким тепер в Бюро ми зможемо подвоїти перемоги України, Президента і членів ПАРЄ за надану честь і довіру!”, - зазначив представник “Народного фронту”.

Георгій Логвинський пообіцяв докласти всіх зусиль на новій посаді для подальшої підтримки України, відновлення її цілісності, захисту прав наших громадян.

“Великий філософ Рамбам, слова якого стали для мене символом, девізом говорив: "Немає речі, яка може встояти перед бажанням". 10 років тому я вперше, як помічник Мустафи Джемілєва і правозахисник, з балкона спостерігав за роботою ПАРЄ. З тих пір для мене не було більшої мети, ніж в цьому залі домагатися найвищих міжнародних перемог для своєї країни. Сьогодні моя мета здійснилася. Я бажаю кожному ставити найвищі цілі, досягати вершин і перемог! Разом ми можемо досягти всього, навіть неможливого, яке все таки не встоїть перед нашим бажанням!”, - резюмував Георгій Логвинський.

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua