Представники харківського «Народного фронту» взяли участь у презентації книги Арсена Авакова «Ленін з нами?»
понеділок, 20 листопада 2017, 14:11

Харківські активісти «Народного фронту» на чолі з головою облпарторганізації, депутатом Верховної Ради Іриною Єфремовою взяли участь у презентації книги Арсена Авакова «Ленін з нами?».

Про це повідомили в прес-службі обласної партійної організації.

Благодійний захід зібрав представників інтелігенції першої столиці. Усі гроші від продажу книг будуть передані Харківській обласній спеціалізованій гімназії-інтернату для сліпих дітей ім. Короленка.

«Зараз час добре зрозуміти матеріал. До раніше написаної статті ми додали хроніку «ленінопаду». Це – книга, з якої можна говорити про факти, а факти – річ уперта», – зазначив під час презентації міністр внутрішніх справ.

Арсен Аваков наголосив, що десять років тому, коли була написана стаття-першоджерело книги, він був упевнений, що Ленін ще з нами. «Зараз це питання: Ленін з нами? Сподіваюсь, що за десять років ми зможемо упевнено сказати, що Ленін вже не з нами», – підкреслив автор книги.

«Ця книга дуже сучасна та актуальна, бо вона розвінчує культ особистості. Не дай боже сьогоднішнім політикам піти по цьому хибному шляху і створити з себе кумира. Бо ми знаємо, чим це закінчується. Переосмислити це дуже важко, але це треба зробити для майбутніх поколінь. Я сьогодні на заході зі своїм онуком. Я хочу, аби в його житті таких вождів не було», – зазначила Ірина Єфремова.  

Слідкуйте за діяльністю команди "Народного Фронту"
в соціальних мережах

Зв'язок

Головний офіс

01001, м. Київ-1, вул. Велика Житомирська, 20
(044) 359 0763
press@nfront.com.ua